S premiero predstave Nebo nad menoj v režiji Tina Grabnarja se je v Centru urbane kulture na kulturni praznik končal 12. festival Bobri. Fotografije iz zaključne prireditve si lahko ogledate v naši galeriji. Se vidimo čez leto dni. 


NAPOVEDNIK

Otvoritev razstave Ženske v znanosti in umetnosti
V sredo, 29. januarja, ob 17. uri bo v Mladinskem centru Mladih zmajev v Šiški otvoritev razstave, ki je nastala ob projektu Ženske v znanosti in umetnosti, ki je potekal v sodelovanju letošnjega festivala Bobri in Javnega zavoda Mladi zmaji. Mladim smo predstavili nekaj izjemnih slovenskih umetnic, ki delujejo na področju intermedijskih umetnosti.
S premiero predstave Nebo nad menoj se je v Kinu Šiška zaključil 12. festival Bobri
V soboto, 8. februarja, na slovenski kulturni praznik, se je s premiero predstave Nebo nad menoj v režiji Tina Grabnarja v Centru urbane kulture Kino Šiška končal 12. festival Bobri. Uprizoritev je nastala v koprodukciji Lutkovnega gledališča Ljubljana, Slovenskega mladinskega gledališča, Univerze v Ljubljani in Centra urbane kulture Kino Šiška. Galerija fotografij.
Na ogled izdelki nastali na delavnici Infošasti
Galerija Kresija na Stritarjevi ulici bodo do konca tedna, 9. 2. na ogled izdelki, ki so nastali na delavnici Infošasti, ki je potekala pod mentorstvom Katje Filovski, Nevene Aleksovski in Angele Žugič.