Letos je Bober Bor pripravil pravi pesniški natečaj!
Na 10. Bobrih bomo zbrali poezijo, ki so jo napisali otroci in mladostniki. Izbrane pesmi bomo nagradili in predstavili na spletni strani Bobrov.

Bober Bor vabi vse mlade obiskovalce festivala Bobri, da napišejo svojo pesem ali da opišejo ali narišejo pesmi, ki so jih srečali na prireditvah in delavnicah v sklopu festivala.

Na izdelek (oz. fotografijo ali fotokopijo izdelka) pripišite ime in starost avtorja ter ime, priimek, telefon ali e-naslov osebe za stike.

Pošljite jih v Bobrov nabiralnik do 28. februarja 2018 na e-naslov: kinobalon@kinodvor.org ali na naslov: Kinodvor - Bobrov nabiralnik: Kolodvorska 13, 1000 Ljubljana.


Rap poezija

Na natečaju lahko otroci in mladi sodelujejo tudi s pesmimi, ki so jih napisali ali posneli v rap obliki s tematiko po lastni izbiri. Pri snovanju besedila si lahko pomagajo s knjigo Kla kla klasika Igorja Sakside in Trkaja, besedila v knjigi so jim lahko v navdih za snovanje lastne pesmi. Pesem lahko odrapajo po glasbenih predlogah na zgoščenki ali pa izdelajo svojo.

Natečaj poteka v sodelovanju z revijo za mlade Pil in informativno oddajo za otroke in mlade Infodrom.

Besedila in posnetke rapa lahko do 15. aprila pošljete na naslov: SMG - Bobrov nabiralnik, Vilharjeva 11, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov: bobri@mladinsko-gl.si. 

Pridružujemo si pravico do objave izdelkov na spletnih straneh sodelujočih ustanov.