BOBRI, 12. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje
Od 18. januarja do 8. februarja 2020


Prirediteljica festivala: Mestna občina Ljubljana; izvršni producent: Slovensko mladinsko gledališče, koproducent Kinodvor; s podporo Univerze v Ljubljani

Spoštovani,

V soboto, 11. januarja 2020,  smo v Festivalni dvorani na Vilharjevi 11 razdelili večino vstopnic za 12. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri.
 
Najzgodnejši obiskovalci so tako kot pretekla leta pred vhod v Festivalno dvorano na Vilharjevo 11 prišli že v zgodnjih jutranjih urah. Zopet se je vila dolga vrsta. V prvi uri so pošle skoraj vse vstopnice za gledališke, glasbene, plesne prireditve, filme in dogodke povezane s knjigami predvsem za mlajšo publiko.
 
Letos so organizatorji zopet poskrbeli tudi za najmlajše. Med tem, ko so starši čakali na vstopnice, so se ti zabavali in ustvarjali na  delavnicah, ki so jih pripravili v Pionirskem domu- Centru za kulturo mladih.
 
Seznam predstav, za katere so vstopnice še na voljo, je objavljen na spletni (www.bobri.si) in Facebookovi strani festivala, kjer bodo na voljo tudi vse druge informacije o 12. ljubljanskem festivalu kulturno-umetnostne vzgoje Bobri.

Preostale vstopnice so na voljo v Prodajni galeriji Slovenskega mladinskega gledališča na Trgu francoske revolucije 5, in sicer od ponedeljka do petka med 12.00 in 17.30 ter ob sobotah med 10.00 in 13.00. Obiskovalce prosimo, da nam, če bi se izkazalo, da na prireditev ne bodo mogli priti, to sporočijo, oziroma vstopnice vrnejo v Prodajno galerijo Slovenskega mladinskega gledališča, uro pred dogodkom pa na blagajno ustanove, kjer bo prireditev potekala. Z njimi bodo namreč zelo razveselili tiste, ki bi sicer ostali brez njih.
 
Vsa gradiva za medije (medijsko sporočilo, fotografije, logotipi ...) so dostopna na spletni strani: http://bobri.si/mediji.html

Celoten program festivala si bo moč ogledati na spletni strani: www.bobri.si. 


2. medijsko sporočilo-Wordov dokument.