Krickrac, to sem jaz

Plesnogledališka predstava za dojenčke in malčke

1+
30'
Kje: Plesni Teater Ljubljana, Prijateljeva 2a
Kdaj: četrtek, 24. januarja, ob 10.00 (za vrtce in izven)
Zvrst: plesnogledališka predstava za dojenčke in malčke
Starost: 0,5-5 let
Število mest v dvorani: 50
Koncept in avtorstvo: Katja Kähkönen, Mateja Ocepek, Katja Povše, Sanja Tropp Frühwald; režija in koreografija: Katja Kähkönen, Sanja Tropp Frühwald; scenografija in kostumografija:
Katja Kähkönen, Mateja Ocepek, Katja Povše; glasba, vokal in tolkala: Zvezdana Novaković; oblikovanje svetlobe: Janko Oven; soustvaritev in izvedba: Barbara Kanc, Tina Valentan;
soprodukcija: Plesni Teater Ljubljana, AEIOU – gledališče za dojenčke in malčke; koprodukcija: Kolektiv uprizoritvenih umetnosti VRUM (Hrvaška).


Kric krac, to sem jaz! je igriva in poetična vizualno-plesnogledališka predstava za najmlajše. Je študija o tem, kako majhni otroci na različnih stopnjah razvoja dojemajo sami sebe. Ko rastejo, se vse bolj zavedajo svojega telesa in bistveno je, da jih pri razvoju zdrave telesne samopodobe podpiramo. Predstava likovno temelji na risbah, na katerih so otroci v prvih šestih letih življenja narisali sami sebe. Gre za zgodbo o samospoznavanju. Za odo telesu – za navdih in občudovanje. Sem. Zmorem.