Arhiv

Aktualne novice

Sporočilo za medije

|      07.01.2020

BOBRI, 12. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje

>> več

Sporočilo za medije

|      11.02.2019

Končal se je 11. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri

S predstavo Plesni stroj BUM BAM v produkciji Slovenskega mladinskega gledališča in Centra urbane kulture Kino Šiška se je pretekli petek, na kulturni praznik,v Kinu Šiška sklenil že 11. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri, ki je letos potekal v znamenju teme ples-gib-telo. Občinstvo so pred začetkom nagovorili župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković, direktor CUK Kino Šiška Simon Kardum in bober Bor (animacija Maja Kunšič). Obiskovalci so predstavo po koncu nagradili z lepim aplavzom.
>> več

Medijsko sporočilo

|      04.02.2019

Končuje se 11. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri

Na kulturni praznik, 8. februarja, se bo zaključil 11. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri, ki ga je letos zaznamovala tema ples-gib-telo (s poudarkom na sodobni umetnosti).
>> več

|      23.01.2019

Odprtje Bobrov, 11. ljubljanjskega festivala kulturno-umetnostne vzgoje

V soboto, 19. januarja, se je v Slovenskem mladinskem gledališču s premiero predstave o malem modrem osliču Ariolu (Slovensko mladinsko gledališče, režija Matjaž Pograjc), junaku istoimenskega stripa za otroke Emmanuela Guiberta in Marca Boutavanta, pričel 11. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri.
>> več

Sporočilo za medije

|      03.01.2019

BOBRI, 11. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje

>> več

Sporočilo za medije

|      16.02.2018

Končal se je 10. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri

S premiero predstave Sončnica na Luni v produkciji Lutkovnega gledališča Ljubljana se je prejšnji četrtek, na kulturni praznik, v Centru urbane kulture Kino Šiška končal že 10. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri. Videli smo ugledališčenih šestnajst pesmi za otroke iz antologije Sončnica na rami (Mladinska knjiga Založba, 2017) in eno, ki je bila napisana na novo.
>> več

Medijsko sporočilo

|      06.02.2018

10. Festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri se zaključuje

Na slovenski kulturni praznik, v četrtek, 8. februarja, se bo v Centru urbane kulture Kino Šiška s premiero predstave Sončnica na Luni v produkciji Lutkovnega gledališča Ljubljana zaključil že 10. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri. 

>> več

Medijsko sporočilo

|      23.01.2018

Odprtje Bobrov, 10. ljubljanskega festivala kulturno-umetnostne vzgoje

V soboto, 20. januarja, se je v Slovenskem mladinskem gledališču s koncertom Sonce in sončice po vsem svetu v produkciji Zavoda Sploh pričel 10. jubilejni ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri. 
>> več