Bober Bor je podelil nagrade

Tudi letos je Bober Bor pripravil Bobrov dnevnik v katerega ste otroci lahko beležili svoja festivalska doživetja. V Bobrov nabiralnik je prišlo zopet zelo veliko lepih izdelkov, ki jih je Bober Bor nagradil. Hvala vsem za poslane izdelke!Ostapu in Jaroslavu Lotokhov Bober Bor podarja nova filmska doživetja z brezplačnimi vstopnicami za ogled filmov iz rednega sporeda Kinobalona v Kinodvoru

Alja in Nadja Volk bosta v zahvalo za poslane izdelke brskali po zakladnici filmov po lastni izbiri v Slovenski Kinoteki.

Saro Lili in Liama Kokalj Kokot je Bober Bor povabil na ogled ene izmed predstav za otroke in mlade v Slovenskem mladinskem gledališču.

Neli, Enej in Tine Breskvar si bodo lahko ogledali novo plesno predstavo Iztoka Kovača Hud pesjan v Centru kulture Španski borci

Julijo Cevec, Elo Pestotnik, Julijo Stariha, Darijana Demca in otroke oš Riharda Jakopiča je Bober Bor razveselil s knjigo Petra Svetine Modrost nilskih konjev, ki jo podarja Mestna občina Ljubljana. 

Tevža, Ažbeta in Jošta Lunar, Ismarja Čarića in učence oš Ledina je Bober Bor za njihov trud povabil na ogled ene izmed razstav v Mednarodni grafični likovni center v Ljubljani

Val Farkaš Sila bo še po festivalu raziskoval zakladnico slovenskih muzejev in si ogledal eno izmed razstav v Muzeju novejše zgodovine v Ljubljani

Feliksa Mola je Bober Bor za odlično risbo povabil na ogled razstave Nova doba prihaja v Mestnem muzeju Ljubljana

Lino in Marcela Pušenjak Klemec je Bober Bor za poslane izdelke povabil na otroško animacijo in ustvarjalno delavnico Jurij ima pomoč na Ljubljanski grad

Lorini in Lenartu Pučko, Zali in Lari Kovačič, Tini Mičevski, otrokom akademije Montessori in vrtca Mojca je Bober Bor za zapise in risbe nagradil s knjigo Matjaža Schmidta Slovenske pravljice v stripu, ki jo podarja Mestna občina Ljubljana.

Evo Rupnik bo Bober Bor razveselil s knjigo Alenke Spacal Mavrična maškarada, ki jo podarja Galerija Škuc. 

Luno Kremic in Nino Kurent je Bober Bor za poslane risbe nagradil s knjigo Damjana Kende Hussu Kulturni duhec in Domišljija najdeta dom, ki jo podarja Cankarjev dom. 

Ela in Lenart Klemenčič bosta lahko listala po knjigi Prva ljubezen Braneta Mozetiča, David Trotošek pa po knjigi Lawrenca Schimla Tak kot drugiki ju podarja Galerija Škuc. 

Jakob Resmanu, Tina Sbrisaj in Ariadna Praček bodo za lepe risbe, ki jih je prejel Bober Bor igrali na Bobrove piščali

Meta in Maks Lemut ter Nejc Štraklj bodo lahko za poslane risbe beležili svoje filmske zapise v knjižico 
Moj kino dnevnik, ko ga podarja Kinodvor. 

Taju Radnaku, Mojci in Janji Mujdrica Kim je Bober Bor za risbe, ki so jih poslali v Bobrov nabiralnik, podaril flipbook, ki ga podarja Vzgojno izobraževalni program animiranega filma Slon. 

Učenci Oš Vita Kraigherja si bodo ogledali razstavo v Slovenskem gledališkem inštitutu in se udeležili njihovih delavnic. 

Otroke vrtca Andersen je Bober Bor v zahvalo za poslane izdelke povabil na delavnico »Kako dišijo tovarne« v Mestnem muzej Ljubljana.

Učence Oš Richarda Jakopiča je Bober Bor razveselil z obiskom Vodnikove domačije v Šiški

Učenci oš Savsko naselje se bodo v zahvalo za poslane izdelke sprehodili po razstavi 12. bienala slovenske ilustracije v Cankarjevem domu

Bober Bor že tuhta o Bobrovem dnevniku ob jubilejnem 10. festivalu.

Tudi takrat bo vesel vaših risb in zapisov.