Arhiv

Aktualne novice

Festival Bobri in Društvo za izvajanje filmske vzgoje Slon

|      14.11.2016

Juhej, Festival Bobri bo dobil čisto svoj animirani napovednik!

Skupina otrok je po mentorstvom Andreje Goetz in Jelene Dragutinović (Društvo za izvajanje filmske vzgoje Slon) v času jesenskih počitnic spoznavala osnove animacije in izdelala animirani napovednik za 9. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri!
>> več

|      28.10.2016

9. Bobri bodo pokukali v svet večkulturnosti

Na 9. Bobrih, katerih osrednja tema bo večkulturnost, bomo odkrivali in raziskovali bogastvo kultur različnih dežel. Na 9. Bobrih, katerih osrednja tema bo večkulturnost, bomo odkrivali in raziskovali bogastvo kultur različnih dežel. Pogovarjali se bomo o pomenu kulturne raznolikosti in bogastvu, ki ga prinaša poznavanje in sobivanje z drugimi kulturami.


>> več

Projekt članov gledališkega kluba in Festivala Bobri

|      20.04.2016

Bobrove mlade oči

Mladi bodo pisali gledališke kritike, delali intervjuje, raziskovali zaodrja in spoznavali gledališke poklice tudi na 9. ljubljanskem festivalu kulturno-umetnostne vzgoje Bobri.
>> več

Bober Bor nagrajuje!

|      12.02.2016

Nagrajenci 8. festivala Bobri

Z Bobrovim dnevnikom se obisk festivala Bobri nadaljuje v razburljivo pustolovščino!
>> več

|      10.02.2016

Zaključna prireditev festivala Bobri 2016

V ponedeljek, 8. februarja, na kulturni praznik, se je v Centru urbane kulture Kino Šiška s prireditvijo Podvodni etno orkestrion zaključil že 8. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri. Prirediteljica festivala je Mestna občina Ljubljana, izvršni producent pa Slovensko mladinsko gledališče.
>> več

|      09.02.2016

Festival Bobri 2016 se je zaključil, a se še ne poslavlja!

V ponedeljek, 8. februarja 2016 smo s koncertom Podvodni etno orkestrion v Centru urbane kulture Kino Šiška sklenili letošnji festival Bobri. Prireditvi je sledil otroški sejem izmenjave predmetovki smo ga pripravili v sodelovanju z Zavodom za otrokom in okolju prijazno igro - ZOOPI.
>> več

|      05.02.2016

Sklepna prireditev festivala Bobri, razstava "Plastožerji" in otroški sejem izmenjave

Na zaključni prireditvi Festivala Bobri z naslovom Podvodni etno orkestrion se nam bo v Centru urbane kulture Kino Šiška predstavil Matija Solce z mednarodno glasbeno zasedbo, Bobrom borom, Teatrom Papelito in Cirkusom Soluna. Zaželeno je, da s seboj prinesete predmete za izmenjavo (družabne igre, otroška glasbila, knjige, premajhne pustne kostume ...), ki jih boste lahko izmenjali na otroškem sejmu izmenjave.
>> več

|      29.01.2016

Uspešna otvoritev Bobrov, 8. ljubljanskega festivala kulturno-umetnostne vzgoje

V soboto, 23. januarja, so v Slovenskem mladinskem gledališču s predstavo Vsi junaki zbrani (avtorica besedila Draga Potočnjak, režiser in koreograf Branko Potočan) odprli že 8. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri, katerega prirediteljica je Mestna občina Ljubljana, izvršni producent pa Slovensko mladinsko gledališče.
>> več
1