Zaključna prireditev 9. Bobrov in premiera koncertne uprizoritve "Pasja procesija"
Del ekipe Bobrovih mladih oči je na festivalu snemal svoje podcaste
Del ekipe Bobrovih mladih oči se je poizkusil v pripravi prave TV reportaže
Juhej, Bobri so dobili čisto svoj animirani napovednik!


9. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri
se je zaključil. Se vidimo naslednje leto na jubilejnih, 10. Bobrih!Bobrove "mlade oči" so snemale podcaste in pripravile video reportažo
Juhej, podcasti o letošnjem festivalu Bobri, ki so jih posneli otroci oš Valentina Vodnika pod mentorstvom ekipe FilmFlow so tu. Vas zanima, kaj o predstavi Emil in detektivi,The Killer in me is the killer in you, my love in filmu Pojdi z mano menijo mladi? Klikni na povezavo do "Soundcloud-a" Festivala Bobri.

Ekipa mladih oči iz osnovne šole Prežihov Voranc pa je zvoku dodala še sliko. Nastal je čisto pravi TV prispevek, ki smo si ga lahko ogledali v oddaji Infodrom na TV Slovenija. Celotno oddajo si lahko ogledate s klikom na povezavo. (Začetek reportaže na 4:13).

Hvala vsem sodelujočim (ekipi FilmFlow, Centru urbane kulture Kino Šiška, Urški Boljkovac, učiteljicam, Kaji Blazinšek, Tini Antončič in Andreju Koritniku, staršem in vsem otrokom).

Poslovili smo se od 9. Bobrov
Festival smo sklenili v sredo, 8. februarja v Kinu Šiška s premiero koncertne uprizoritve Pasja procesija. Pustili smo se zapeljati čudovitemu pesniškemu svetu Svetlane Makarovič in Jureta Novaka v novih glasbenih aranžmajih Uroša Buha in v izvedbi odličnih vokalistov Slovenskega mladinskega gledališča (režija: J. Novak). Po koncertu smo ustvarjali s skrivnostnimi, v temi svetlečimi se barvami in se sladkali z dobrotami, ki so jih pripravile prosilke za mednarodno zaščito Azilnega doma Vič. Hvala vsem, ki ste bili z nami!

Utrinke z dogodkov na 9. Bobrih si lahko ogledate v spletni galeriji in na facebooku.

Festival Bobri je dobili svoj animirani napovednik!
Napovednik za 9. Bobre je nekaj čisto posebnega! Nastal je med Kinobalonovimi počitniškimi delavnicami v Kinodvoru. Izdelala ga je skupina ljubljanskih šolarjev, sodelovali pa so tudi otroci iz Azilnega doma Vič.

Napovednik smo lahko videli pred vsemi filmskimi projekcijami na letošnjih Bobrih, pred nekaterimi predstavami, na ogled pa je tudi na tej povezavi.

Hvala mentoricama Andreji Goetz in Jeleni Dragutinović iz Društva za izvajanje filmske vzgoje Slon Animateka, ekipi Slovenske filantropije, Barbari Kelbl, Tiborju Miheliču Syedu in vsem ostalim sodelujočim.