PREVZEM PREOSTALIH BREZPLAČNIH VSTOPNIC ZA OBISKOVALKE IN OBISKOVALCE GLEDALIŠKIH, PLESNIH, GLASBENIH, LITERARNIH PRIREDITEV IN FILMOV

Brezplačne vstopnice za vse gledališke, plesne, glasbene in literarne prireditve ter filme lahko prevzamete v soboto, 19. marca, med 11.00 in 14.00 (oziroma dokler ne bodo pošle) v Klubu Slovenskega mladinskega gledališča na Vilharjevi 11.

Vsak odrasel obiskovalec lahko prevzame vstopnice za največ tri prireditve, vendar ne več kot pet za eno.

Po navedenem datumu bodo morebitne preostale vstopnice na voljo v Prodajni galeriji Slovenskega mladinskega gledališča na Trgu francoske revolucije 5; odprta je vsak delavnik od 12.00 do 17.30, ob sobotah pa od 10.00 do 13.00.

Če vstopnice ne bodo že pošle, jih boste lahko prevzeli tudi na kraju posamezne prireditve, in sicer uro pred začetkom. Podatki o morebitnih preostalih prostih mestih bodo objavljeni na spletni strani ustanove, kjer bo prireditev potekala, ter na spletni in Facebookovi strani festivala Bobri (www.bobri.si in www.facebook.com/festivalbobri). Z vprašanji o vstopnicah,

predstavah in ostalih festivalskih prireditvah se lahko obrnete na Prodajno galerijo Mladinskega (01 425 33 12).

Če iz kakršnih koli razlogov ne boste mogli na predstavo, vstopnice pa ste že prevzeli, jih, prosimo, vrnite v Prodajno galerijo Mladinskega in tako ogled omogočite komu drugemu.

 

PROSIMO VAS, DA PRI IZBIRI DOGODKOV UPOŠTEVATE PRIPOROČENO STAROST, PRED PRIHODOM NA PRIREDITEV PA SE POUČITE O VARNEM OBISKU IN O DOKAZILIH, KI JIH BOSTE MORDA MORALI PREDLOŽITI OB VSTOPU V DVORANO. INFORMACIJE O TEM BODO OBJAVLJENE NA SPLETNIH STRANEH FESTIVALA IN POSAMEZNIH USTANOV.

 

PRIJAVE NA DELAVNICE, VODENE OGLEDE IN DEJAVNOSTI

Podatki za prijavo na delavnice, razstave in vodene dejavnosti so navedeni pri vsaki ustanovi, ki jih pripravlja.


Pridržujemo si pravico do spremembe programa. Če bo do kakšne prišlo, bo to objavljeno na spletni strani festivala in na straneh sodelujočih ustanov.