Prevzem vstopnic za brezplačne prireditve na 11. festivalu kulturno-umetnostne vzgoje Bobri
Za vse gledališke, plesne in glasbene prireditve ter filme, ki potekajo med tednom v popoldanskih terminih ter med vikendi, bo deljenje brezplačnih vstopnic potekalo v soboto, 12. januarja 2019, med 11.00 in 16. 00 v Festivalni dvorani na Vilharjevi 11.

Vsak odrasel obiskovalec lahko prevzame vstopnice za največ tri prireditve, vendar ne več kot pet za vsako. Vstopnic za prireditve na Bobrih ni mogoče rezervirati!

Po navedenem datumu so morebitne preostale vstopnice na voljo v Prodajni galeriji Mladinskega na Trgu francoske revolucije 5. Podatke o morebitnih preostalih prostih mestih objavljamo na spletni strani ustanove, kjer bo prireditev potekala, na spletni strani Bobrov in Facebook strani festivala Bobri. Če vstopnice ne bodo že pošle, pa jih lahko prevzamete tudi na kraju prireditve, in sicer uro pred začetkom.

Z vprašanji o vstopnicah, posameznih predstavah in ostalih festivalskih prireditvah se lahko obrnete na Prodajno galerijo Mladinskega (01 425 33 12).

Če iz kakršnihkoli razlogov ne boste mogli na predstavo, vstopnice pa ste že prevzeli, jih, prosimo, vrnite v Prodajno galerijo Mladinskega in tako ogled omogočite komu drugemu. Če ne morete na delavnico za katero ste naredili rezervacijo, vas prosimo, da to sporočite ustanovi, ki jo pripravlja.

*

PROSIMO TUDI, DA PRI IZBIRI DOGODKOV UPOŠTEVATE PRIPOROČENO STAROST!