PREVZEM PREOSTALIH BREZPLAČNIH VSTOPNIC ZA OBISKOVALKE IN OBISKOVALCE GLEDALIŠKIH, PLESNIH, GLASBENIH, LITERARNIH PRIREDITEV IN FILMOV

Vstopnce za prireditve na 13. festivalu Bobri so na voljo v Prodajni galeriji Slovenskega mladinskega gledališča na Trgu francoske revolucije 5; odprta je vsak delavnik od 12.00 do 17.30, ob sobotah od 10.00 do 13.00.

Vsak odrasel obiskovalec lahko prevzame vstopnice za največ tri prireditve vendar ne več kot pet za eno. 

Če vstopnice ne bodo že pošle, jih boste lahko prevzeli tudi na kraju prireditve, in sicer uro pred začetkom. Podatki o morebitnih preostalih prostih mestih bodo objavljeni na spletni strani ustanove, kjer bo prireditev potekala, ter na spletni in Facebookovi strani festivala Bobri (www.bobri.si in www.facebook.com/festivalbobri). Z vprašanji o vstopnicah, posameznih predstavah in ostalih festivalskih prireditvah se lahko obrnete na Prodajno galerijo Mladinskega (01 425 33 12).

Če iz kakršnih koli razlogov ne boste mogli na predstavo, vstopnice pa ste že prevzeli, jih, prosimo, vrnite v Prodajno galerijo Mladinskega in tako ogled omogočite komu drugemu.

PROSIMO VAS, DA PRI IZBIRI DOGODKOV UPOŠTEVATE PRIPOROČENO STAROST, PRED PRIHODOM NA PRIREDITEV PA SE POUČITE O VARNEM OBISKU IN O DOKAZILIH, KI JIH BOSTE MORDA MORALI PREDLOŽITI OB VSTOPU V DVORANO. INFORMACIJE O TEM BODO OBJAVLJENE NA SPLETNIH STRANEH FESTIVALA IN POSAMEZNIH USTANOV. VSTOP BREZ VSTOPNIC IN POTREBNIH DOKAZIL (POGOJ PCT) NE BO DOVOLJEN!

PRIJAVE NA DELAVNICE

Podatki za prijavo na delavnice, razstave, vodene dejavnosti so navedeni pri vsaki ustanovi, ki jih pripravlja. Pridržujemo si pravico do spremembe programa. Objavljene bodo tako na spletni strani festivala kot na straneh sodelujočih ustanov.