Prevzem vstopnic za brezplačne prireditve na 12. festivalu kulturno-umetnostne vzgoje BobriZa vse gledališke, plesne in glasbene prireditve ter filme lahko brezplačne vstopnice prevzamete v soboto, 11. januarja, med 11.00 in 16.00 (oziroma dokler ne bodo pošle) v Festivalni dvorani na Vilharjevi 11.

Vsak odrasel obiskovalec lahko prevzame vstopnice za največ tri prireditve, vendar ne več kot pet za eno.

Po navedenem datumu bodo morebitne preostale vstopnice na voljo v Prodajni galeriji Slovenskega mladinskega gledališča na Trgu francoske revolucije 5; odprta je vsak delavnik od 12.00 do 17.30, ob sobotah pa od 10.00 do 13.00.

Če vstopnice ne bodo že pošle, jih boste lahko prevzeli tudi na kraju prireditve, in sicer uro pred začetkom. Podatki o morebitnih preostalih prostih mestih bodo objavljeni na spletni strani ustanove, kjer bo prireditev potekala, ter na spletni in Facebookovi strani festivala Bobri (www.bobri.si in www.facebook.com/festivalbobri). Z vprašanji o vstopnicah, posameznih predstavah in ostalih festivalskih prireditvah se lahko obrnete na Prodajno galerijo Mladinskega (01 425 33 12).

Če iz kakršnih koli razlogov ne boste mogli na predstavo, vstopnice pa ste že prevzeli, jih, prosimo, vrnite v Prodajno galerijo Mladinskega in tako ogled omogočite komu drugemu.

PROSIMO TUDI, DA PRI IZBIRI PRIREDITEV UPOŠTEVATE PRIPOROČENO STAROST! 

Vstop brez vstopnic ne bo dovoljen!