Vrtičkarji in šolarji, pozdravljeni na 9. ljubljanskem festivalu kulturno-umetnostne vzgoje Bobri!
Spoštovani učiteljice in učitelji, vzgojiteljice in vzgojitelji, mentorice in mentorji, pozdravljamo vas na 9. ljubljanskem festivalu kulturno umetnostne vzgoje Bobri.

Prosimo vas, da vstopnice za izbrane prireditve, ki vam jih bomo poslali prinesete na prireditev in jih otrokom razdelite tik pred začetkom. Vstop v dvorano brez vstopnic NE BO MOGOČ. Če bo število otrok manjše, kot ste predvideli, vas prosimo, da preostale vstopnice predate hostesam na posameznih prizoriščih. Če pa boste to, da bo otrok manj, vedeli že vnaprej, vas prosimo, da nas o tem o tem čim prej obvestite.

Prosimo vas tudi, da pred ogledom posameznih predstav še enkrat natančno preverite datum, uro in lokacijo prireditve. O morebitnih spremembah vas bomo pravočasno obvestili.

*

Otroci bodo dogodek bolje spremljali in se prijetneje počutili, če jih boste prej seznanili z vsebino prireditev in ustanovo, ki jo boste obiskali, in jih opomnili na osnove lepega vedenja. V pomoč so vam lahko dodatne vsebine, ki so ob posameznih prireditvah navedene v katalogu letošnjih Bobrov in na spletni strani festivala ter strip o bontonu, ki vam ga prilagamo.

*

Ker si nadvse želimo, da bi se festival Bobri kakovostno razvijal ter rasel, bomo veseli, če boste na kratko ovrednotili prireditev, ki si jo boste ogledali z otroki. Zanima nas predvsem, kako so jo doživeli, ali so ji lahko sledili ali pa se jim je zdela preveč zapletena, dolgočasna ... So bile dejavnosti pred predstavo in po njej zanimive in ustrezno izvedene? Kaj bi nam svetovali glede naslednjega festivala in kaj vam je bilo na letošnjih Bobrih všeč?

Če bodo otroci svoje vtise o predstavi, filmu, delavnici, ki se je bodo udeležili, izrazili z risbami ali zapisi, vas lepo prosimo, da nam pošljete tudi to (zadostovale bodo kopije).

Odgovore in predloge nam sporočite po elektronski pošti bobri@mladinsko-gl.si ali na naslov Tadeja Pungerčar (vodja programa Bobrov), Slovensko mladinsko gledališče, Vilharjeva 11, 1000 Ljubljana.

Za sodelovanje se vam že vnaprej lepo zahvaljujemo!


Lep pozdrav,

Ekipa 9. ljubljanskega festivala kulturno-umetnostne vzgoje Bobri