Napoved

Termin 15. festivala Bobri

27. februar 2023
Termin 15. festivala Bobri

Znan je datum letošnjega festivala kulturno-umetnostne vzgoje!

15. edicija Ljubljanskega festivala kulturno-umetnostne vzgoje Bobri, ki ga organizira Mestna občina Ljubljana v koprodukciji s Slovenskim mladinskim gledališčem in Kinodvorom, bo na sporedu med 25. marcem in 15. aprilom 2023.

Vse vstopnice za dogodke so brezplačne in bodo na voljo za osebni prevzem.

Ljubljanski festival Bobri z dolgoletno tradicijo bo tudi letos otrokom in mladim ponudil pester izbor kakovostnih kulturnih in umetniških vsebin. Za vas smo izbrali kakovostne gledališke, glasbene in plesne predstave, filmske projekcije, razstave, dogodke in delavnice s področij kulture in umetnosti. Tako kot vsako leto festival spremljajo pedagoška in knjižna gradiva, ki omogočajo podrobnejšo seznanitev z vsebino.

Vabimo vas, da si ogledate bogat program festivala, ki je pripravljen tako, da so dopoldanske aktivnosti namenjene organiziranim obiskom vrtcev in šol, popoldanske in v času vikenda pa družinskim obiskom.

Pridružite se nam, veseli bomo vaše družbe.

Kako vam je všeč
naša nova spletna stran?

S klikom na gumb nam lahko po spletni pošti sporočite, kakšna se vam zdi naša nova spletna stran. Kaj na njej bi spremenili ali dodali, da bo bolj uporabna, lepša in prijaznejša?
Sporočite nam
Mol Zelena prestolnica Unesco Mladinsko gledališče Kinodvor
Sponzorji festivala
Špar Špar Špar Špar Vzajemna Avstrijski kulturni forum Francoski institut Domača peka