Razprodano
četrtek, 6. April 2023, ob 10.00, 90'

Postavi se v mojo kožo 7+

Postavi se v mojo kožo
© Foto: Zala Simčič

Ste se že kdaj vprašali, kako otroci s posebnimi potrebami doživljajo svet, kako ga spoznavajo, se v njem gibljejo in kako se v njem počutijo? Si znate predstavljati, kako se v prostoru znajdejo slepi in slabovidni? Kaj vznemirja otroke z avtističnimi motnjami? S kakšnimi ovirami se iz dneva v dan srečujejo gibalno ovirani otroci? Pa vendar imajo vsi nekaj skupnega – radi se igrajo.

Na izkustveni delavnici Postavi se v mojo kožo, boste dobili priložnost, da spoznate otroke s posebnimi potrebami in na lastni koži izkusite, s kakšnimi ovirami in težavami se srečujejo, ko obiščejo otroško igrišče. Z različnimi pripomočki (prevezami, posebnimi očali, hoduljami, invalidskim vozičkom) bomo poustvarili različna stanja in oviranosti otrok, vi pa se boste seznanili s tem, kako doživljajo svet. 

Prijave in informacije preko spletnega obrazca.

Zbirno mesto: otroško igrišče v Šmartinskem parku

O dogodku

Izvedba: Pazi!park in Društvo za kulturo inkluzije (v okviru projekta Združeni v parku podprtega s sredstvi Active Citizens Fund v Sloveniji)

Delavnice, vodstva, dejavnosti
Izkustvena delavnica
Za vrtce in šole

Sorodni dogodki

Kako vam je všeč
naša nova spletna stran?

S klikom na gumb nam lahko po spletni pošti sporočite, kakšna se vam zdi naša nova spletna stran. Kaj na njej bi spremenili ali dodali, da bo bolj uporabna, lepša in prijaznejša?
Sporočite nam
Mol Zelena prestolnica Unesco Mladinsko gledališče Kinodvor
Sponzorji festivala
Špar Špar Špar Špar Vzajemna Avstrijski kulturni forum Francoski institut Domača peka