sobota, 8. April 2023, ob 17.00, 40'

Alegorija pomladi 10+

Alegorija pomladi

Love Charade je sveža glasbena skupina, katere člani so stari med 15 in 22 let. Za nekaj ur tedensko se zaprejo v večnamensko dvorano Mladih zmajev Črnuče, kjer za ogrevanje preigravajo različne priredbe, nato pa se posvetijo ustvarjanju avtorskih skladb. Počasi in vztrajno osvajajo slovenske glasbene odre, pridno se udeležujejo glasbenih natečajev in soustvarjajo program Basement Mladih zmajev. Njihova glasba je pestra in polna presenečenj. Radi uporabljajo nenavadne rekvizite, s katerimi popestrijo zvok, včasih pa tudi »zažagajo« kot pravi hard rokerji. Žanrsko se najpogosteje opredeljujejo kot groovy pop rock. Njihova besedila so skrivnostno ljubezenska, poslušati pa jih morate kot celoto.

O dogodku

Zasedba: Love Charade (Tinkara Delux  – vokal, flavta, kazoo, Izabela Delux  – kitara, Marko Oblak  – bas, Luka Koritnik  – kitara , Zala Trnjanin  – bobni )

Produkcija: Love Charade

Glasba
Koncert
Za izven

Sorodni dogodki

Kako vam je všeč
naša nova spletna stran?

S klikom na gumb nam lahko po spletni pošti sporočite, kakšna se vam zdi naša nova spletna stran. Kaj na njej bi spremenili ali dodali, da bo bolj uporabna, lepša in prijaznejša?
Sporočite nam
Mol Zelena prestolnica Unesco Mladinsko gledališče Kinodvor
Sponzorji festivala
Špar Špar Špar Špar Vzajemna Avstrijski kulturni forum Francoski institut Domača peka