Bobrove aktivnosti

Bobrove aktivnosti

Bober na potepu

Bobri se že osmo leto odpravljajo na potep. V Domžalah bodo poskrbeli za veliko zanimivih predstav, filmov, delavnic in vodstev po razstavah. Do več informacij lahko dostopate v podstrani Program, informacije za vstopnice pa se nahajajo v podstrani Vstopnice.

Bobrov dnevnik

Festival vsako leto spremlja delovni zvezek Bobrov dnevnik, ki ga pripravljajo v Kinodvoru, in sicer v okviru programa za otroke in mlade Kinobalon. Vedno je posvečen temi festivala in nam pomaga razširiti védenje o njej, medtem ko ustvarjamo, rišemo, se igramo, spoznavamo sebe in druge.

Bobrov dnevnik obiskovalci prejmejo na vseh prizoriščih festivala Bobri, spletno različico in pretekle izdaje pa lahko najdete na podstrani Gradiva.

Bober bere

Bobri niso le vneti obiskovalci kulturnih prireditev in ustvarjalnih delavnic, ampak tudi vneti bralci stripov, leposlovja in celo poučne literature! Najmlajšim, tistim malo večjim in že skoraj čisto velikim Bobrom želimo s pomočjo sodelavcev iz Mestne knjižnice Ljubljana in Vodnikove domačije Šiška in mnogimi drugimi soustvarjalci festivala Bobri omogočiti čim lažji dostop do kakovostnih knjižnih del, stik s književnimi ustvarjalci in pripovedovalci ter vsem dostopno obogatitev domače knjižnice!

Skupaj z ekipo Mestne knjižnice Ljubljana (Pionirska – center za mladinsko književnost in knjižničarstvo) smo pripravili seznam knjig, s katerimi si boste lahko popestrili proste trenutke in obogatili svoje vedenje. Knjige so dostopne v mestnih knjižnicah in knjigarnah.

Seznam knjig lahko najdete na podstrani Gradiva.

Bobrove mlade oči

Bobrove mlade oči so projekt, ki nastaja v sodelovanju med festivalom Bobri in izbranimi osnovnimi šolami, oziroma njihovimi gledališkimi klubi.

Bobrove mlade oči 2023
chevron_right

Sodelujte s
Festivalom Bobri

Stopite v stik z nami, če ste kulturna institucija, vladna ali nevladna organizacija ali posameznik, ki pripravljate kakovostne vsebine za otroke in mlade.
Pošljite nam predlog
Mol Zelena prestolnica Unesco Mladinsko gledališče Kinodvor
Sponzorji festivala
Špar Špar Špar Špar Vzajemna Avstrijski kulturni forum Francoski institut Domača peka