Impresum

Varstvo osebnih podatkov

Festival Bobri se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovale_i preko spletnih strani www.bobri.si ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam. 

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. 

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave. 

Spletne strani uporabljajo piškotke. To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste piškotke sprejeli ali zavrnili. Če piškotkov ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Upravljalec vaših osebnih podatkov je Festival Bobri, Vilharjeva 11, 1000 Ljubljana. Vsa vprašanja, povezana z uporabo osebnih podatkov ali z uresničevanjem vaših pravic v zvezi z njihovo obdelavo, lahko posredujete na naslov dpo@mladinsko-gl.si.

Izključitev odgovornosti

Spletne strani www.bobri.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu Festival Bobri ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. 

Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Prav tako festival ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli neposredno ali posredno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani. 

V primeru sklicevanja na druge spletne strani, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, ali povezovanja z njimi, festival Bobri ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Avtorske pravice

© Copyright Festival Bobri

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.bobri.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. 

Vsebine spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali kakorkoli drugače reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja Festivala Bobri, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Mol Zelena prestolnica Unesco Mladinsko gledališče Kinodvor
Sponzorji festivala
Domača peka DPG